Yhdessä Kohti Kestävämpää Tulevaisuutta: Yhteistyössä Globe Hopen kanssa

Yritysmaailma on herännyt yhä enemmän kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden tärkeyteen. Etsiessämme keinoja vähentää jätettä ja tukea ekologista kehitystä, olemme löytäneet kumppanin, joka seisoo vahvana näissä arvoissa – suomalaisen kierrätystekstiilibrändi, Globe Hope.

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme yhteistyöstämme Globe Hopen kanssa. Ja hienoa, että kaksi Suomalaista yksityisomisteista yritystä voivat yhdistää voimansa.

 

Tekstiilijätteen Vähentäminen: Faktoja ja Ratkaisuja

Suomessa syntyy hälyttävät 82-100 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä vuosittain. Suurin osa poistotekstiileistä hyödynnetään edelleen energiana. EU-alueella vain 3-8 prosenttia kulutetuista tekstiileistä kierrätetään, ja tämä luku osoittaa, että tarvitsemme uusia kestäviä lähestymistapoja.

Poltto ei ole enää hyväksyttävää, ja vastuulliset yritykset ymmärtävät, että se on resurssien tuhlausta. Se on myös haaste yritysten imagon kannalta.

 

Globe Hope: Yhdessä Kohti Vastuullista Tulevaisuutta

Globe Hope ei ole ainoastaan brändi, vaan se on liike, jonka periaatteet perustuvat kestävyyteen ja vastuullisuuteen. Yhteistyömme Globe Hopen kanssa on avannut meille mahdollisuuden olla osa muutosta ja vaikuttaa tekstiiliteollisuuden kehitykseen.

Kiertotaloutta käytännössä: Työvaatteista Uusiokäyttötuotteiksi

Kun uusit työvaatteesi, voimme vastaanottaa kokintakit, essut ja housut, ja luoda näistä uusia tuotteita. Toivotamme tervetulleiksi myös isommat erät, jolloin voimme yhdessä ideoida, mitä näistä materiaaleista voisi syntyä. Palvelu koskee valitettavasti vain yritysasiakkaita, sillä tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta yksittäisten tuotteiden vastaanottamiseen.

Valmistamme patakintaita, toilettipusseja, kangaskasseja ja pieniä laukkuja, jotka ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös käytännöllisiä. Voit hankkia näitä tuotteita yrityslahjoina tai vaikkapa joululahjoina.

Ei Pelkkää Ostamista, Vaan Osallistumista

Globe Hopen kanssa yhteistyö ei ole pelkästään ostamista, vaan osallistumista kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Kierrätys ei sido sinua ostamaan uusia tuotteita; voit halutessasi ainoastaan tuoda meille vanhat vaatteesi samassa yhteydessä, kun vaihdat vaatteesi uusiin. Uuden takin ostamisessakin voit olla ekologinen ja ostaa Clementin kierrätysmateriaalista valmistetun takin.

Yhdessä voimme muuttaa tekstiiliteollisuuden suuntaa kohti vastuullisuutta ja kestävyyttä. Liity mukaan tähän merkitykselliseen matkaan kohti ympäristöystävällisempää huomista.