Pajunen ja Team Sportia Kankaanpää yhteistyössä 

Kun paikallisuus ja yrittäjyys yhdistyvät, syntyy voimakasta yhteistyötä. Onkin ilo päästä kertomaan, että olemme aloittaneet yhteistyön paikallisen Kankaanpään Team Sportian kanssa. Yhdistimme voimamme tuodakseen paikallisille urheiluseuroille entistäkin laadukkaampaa ja kilpailukykyisempää seuravaatetusta.

Paikallinen Yhteistyö, Vahva Yhteisöllisyys 

Yhteistyömme Team Sportian kanssa on enemmän kuin liiketoimintaa – se on sitoutumista paikalliseen yhteisöön ja sen kehittämiseen. Molemmat yritykset ovat syvästi juurtuneet Kankaanpään alueelle, ja tämän yhteistyön kautta haluamme vahvistaa paikallista henkeä ja tukea paikallisia urheiluseuroja.

Laadukasta Seuravaatetusta, Yksilöllistä Tyyliä 

Pajunen tuo yhteistyöhön oman erityisosaamisensa logojen toteutuksessa. Käytämme erilaisia tekniikoita, kuten painatusta ja brodeerausta, luodaksemme seuroille laadukkaita ja yksilöllisiä vaatteita, jotka heijastavat jokaisen seuran omaa henkeä ja tarinaa.

Yhteinen Missio: Laatu ja Asiakaspalvelu Edellä

Kun paikalliset yritykset yhdistävät voimansa, syntyy yhteinen missio. Pajunen ja Team Sportia jakavat intohimon tarjota asiakkailleen parasta mahdollista asiakaspalvelua ja laatua. Arvostamme molemmissa yrityksissä asiakaspalvelun merkitystä ja sitoutumista laadukkaisiin tuotteisiin.

 

Yhteistyö pienessä kaupungissa on kantava voima, ja odotamme innolla yhteistyön hedelmiä. Yhdessä voimme rakentaa vahvempaa ja yhtenäisempää paikallisyhteisöä, missä jokainen seura ja asiakas voi tuntea ylpeyttä omasta identiteetistään.

Pajunen Oy / Noora